ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Η Εβελίνα Κατσιάκου από το Ναύπλιο στο πρώτο μεγάλο live show του «X Factor»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. | | |
Η Εβελίνα Κατσιάκου από το Ναύπλιο στο πρώτο μεγάλο live show του «X Factor»
Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το πρώτο μεγάλο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι πιο φαντασμαγορικό και ανατρεπτικό από ποτέ.

Οι τέσσερις κριτές και μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, επέλεξαν τους –συνολικά 16– διαγωνιζόμενους που διαθέτουν την καλύτερη φωνή και σκηνική παρουσία ώστε να προχωρήσουν στα live shows. Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο live show, στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor» αλλά και να δικαιώσουν τους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν; Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους.

Ας γνωρίσουμε τις ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου, που διαγωνίζονται στο πρώτο live του «X Factor»:

Αριστέα Αλεξανδράκη

Είναι 21 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και με τις σπουδές της στη Νομική θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η Αριστέα είναι δραστήρια στο TikTok, όπου δέχεται πολύ θετικά σχόλια για τα τραγούδια και τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές της. Αγαπά την pop, την R&B μουσική και το performance, γι’ αυτό και τα πρότυπά της είναι η Beyoncé, ο Freddie Mercury, ο Μichael Jackson και η Rosalia. Στο «X Factor» έχει έρθει χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα, βλέποντας μόνο την κορυφή και το πώς θα φτάσει εκεί.

Κατερίνα Λαζαρίδου

Η 24χρονη Κατερίνα από τη Θεσσαλονίκη έδειξε την κλίση της στη μουσική από πολύ νωρίς, αφού μόλις άρθρωσε τις πρώτες λέξεις της ξεκίνησε και να τραγουδάει. Μουσικά την εκφράζουν οι ελληνικές και ξένες μπαλάντες, η pop και η rock. Όποιο είδος και να τραγουδήσει, προσπαθεί να το φέρνει στα δικά της μέτρα. Το μεγαλύτερο όνειρό της, δηλαδή να τραγουδήσει μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, πραγματοποιήθηκε στην Audition του «X Factor». Για την Κατερίνα, το μόνο που μετράει είναι να ζεις όσο πιο όμορφα μπορείς, γι’ αυτό και το μότο της είναι «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Κωνσταντίνος Ντάσιος


O 18χρονος Κωνσταντίνος με την ιδιαίτερη φωνητική χροιά σπουδάζει μουσική τεχνολογία και η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε όταν άκουσε τυχαία έναν δίσκο του Μάνου Χατζιδάκι. Κάθε βράδυ ονειρεύεται τον εαυτό του ως ροκ σταρ πάνω σε μια σκηνή με πολύ κόσμο από κάτω. Για τον ίδιο το rock ‘n’ roll δεν είναι μόνο ένα μουσικό είδος, αλλά στάση ζωής. Λειτουργεί με την καρδιά του, εμπιστεύεται τη ζωή και πιστεύει ότι η «φωτιά» που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του δεν μπορεί να τον «κάψει».

Borek


Ο 35χρονος μουσικός παραγωγός, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μπορεκτσιόγλου, δεν περνάει απαρατήρητος χάρη στο πολύχρωμο στιλ και το εντυπωσιακό μαλλί του. Έχει το δικό του στούντιο και γράφει pop και ηλεκτρονική μουσική, αλλά και συμφωνικά κομμάτια. Τα μουσικά του πρότυπα είναι o Quincy Jones και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Αν δεν ήταν μουσικός, σίγουρα θα ήταν μάγειρας. To να είσαι πάντα δημιουργικός και να βελτιώνεσαι αποτελεί το μότο της ζωής του και με αυτό πορεύεται και στο «X Factor».

Χρήστος Αδαμόπουλος


Ο 25χρονος Χρήστος από την Κάτω Αχαΐα έχει σπουδάσει οικονομικά. Αγαπά το λαϊκό και το έντεχνο, και ονειρεύεται να κυκλοφορεί τα δικά του τραγούδια. Η μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η μητέρα του, αν και πίστευε ότι ο γιος της ντρεπόταν να τραγουδήσει. Η νίκη του, αν έρθει, θα είναι αφιερωμένη σε όλους όσοι τον πίστεψαν. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυστηρό και τελειομανή. Το μότο του είναι «Μην ξεχνάς ποτέ από πού ξεκίνησες», που τον κρατάει προσγειωμένο.

Άγγελος Αρχανιωτάκης


Είναι 19 χρονών και σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία στην Κύπρο. Για τον Άγγελο η μουσική ήταν πάντα μια απόδραση. Το αγαπημένο του μουσικό είδος είναι η ξένη εναλλακτική pop και είδωλό του η Halsey. Θαυμάζει επίσης τη Μαρίζα Ρίζου, την οποία δεν γνώριζε καθόλου μέχρι να γίνει η μέντοράς του. Γράφει τραγούδια μόνο στα αγγλικά και έχει στο «συρτάρι» του πάνω από 100 τραγούδια. Το στιλ του μοιάζει με εκείνο του David Bowie. Πιστεύει ότι «η ζωή είναι μια τραμπάλα με τα πάνω και τα κάτω της».

Εβελίνα Κατσιάκου

Η 27χρονη Εβελίνα από το Ναύπλιο είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και αγαπά το λαϊκό τραγούδι, αν και δεν θέλει να ταυτιστεί μόνο με αυτό. Την ενδιαφέρει να βρει την ταυτότητά της και να πειραματιστεί και με το έντεχνο και το hip-hop. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Νότης Σφακιανάκης, η Χάρις Αλεξίου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Sting και η Jessie J. Πιστεύει ότι «αν δεν υπήρχε η μουσική, δεν θα υπήρχε έρωτας, χαρά, συναίσθημα».

Case Zero


Τα μέλη της μπάντας των Case Zero, δηλαδή η Ιωσηφίνα, ο Γιάννης, ο Βασίλης και ο Γιάννης, είναι δεμένα σαν αδέλφια. Μεταξύ τους υπάρχει ισότητα και όλες οι γνώμες ακούγονται και μετράνε το ίδιο. Αγαπούν την alternative rock, γράφουν κομμάτια κυρίως σε αγγλόφωνο στίχο και σύντομα θα κυκλοφορήσουν το δικό τους άλμπουμ. Ο στόχος τους στο «X Factor» είναι να περάσουν καλά. Το σχόλιο που τους ανεβάζει το ηθικό είναι ότι «η μπάντα θα πάει πολύ ψηλά».

Η αντίστροφη μέτρηση για τα live shows του «X Factor» ξεκινά!
Η αναζήτηση για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής μπαίνει στην τελική ευθεία.

«X FACTOR»
Τα live shows ξεκινούν την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ