ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

SKIA - Βασίλης Αποστολόπουλος: Συστήματα σκίασης κορυφαίας ποιότητας, υψηλής αισθητικής και εργονομικού σχεδιασμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. | | |
S K I A - Βασίλης Αποστολόπουλος
Η εταιρεία SKIA - Βασίλης Αποστολόπουλος, με βαθιά και ουσιαστική γνώση στον χώρο της σκίασης και με ενεργή δράση πάνω από 3 δεκαετίες, παράγει και παρέχει στην αγορά μια σειρά από συστήματα, κορυφαίας ποιότητας, υψηλής αισθητικής και εργονομικού σχεδιασμού, με κύριο γνώμονα την κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησης για σκίαση.

Δώστε στον εξωτερικό σας χώρο την ιδανική σκιά, συνδυασμένη με μοναδική αίσθηση άνεσης και ασφάλειας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας όλες τις εποχές του χρόνου.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, μηχανικούς, σχεδιαστές και τεχνικούς, οι οποίοι θα ανταποκριθούν στην οποιαδήποτε απαίτηση και θα δώσουν την κατάλληλη πρόταση για το χώρο σας, καλύπτοντας όλα τα στάδια της κατασκευής, από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, αλλά και την υποστήριξη μετά την τοποθέτηση.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Άργους-Νέας Κίου, σε ένα σύγχρονο κτίριο, συνολικής έκτασης 5000 τετραγωνικών μέτρων και ανακαλύψτε τη γκάμα των μοντέλων μας.
Η καλύτερη θέα είναι … κάτω από τη S K I A μας!

Τηλ. Επικοινωνίας: 2751061919 - 2751102500 - 6944847857
Email.: info@skia.com.gr
Website: www@skia.com.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ