ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

"Tolo Fest": Μουσική, χορός και άφθονοι ψαρομεζέδες ενθουσίασαν ντόπιους και ξένους στο Τολό Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
"Tolo Fest"
Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες της περιοχής συνεχίστηκε το Σάββατο 21 Μαϊού για δεύτερη μέρα το πολιτιστικό διήμερο «TOLO FEST» στο λιμάνι του Τολού στον Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, ο Σύλλογος Αλιέων, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Τολού, με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου του Τολού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, συνδιοργανώνουν το πολιτιστικό διήμερο με τίτλο «TOLO FEST», στις 20 και 21 Μαΐου οι εκδηλώσεις του οποίου παρατάθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου για ακόμα μια ημέρα μέχρι δηλαδή και σήμερα Κυριακή 22 Μαϊου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Τολού και περιλαμβάνουν έκθεση τοπικών φορέων και επιχειρήσεων από τις 11 το πρωί αλλά και μουσικές εκδηλώσεις.
Το βράδυ του Σαββάτου την έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τολού Σπύρος Καταγάς, που ξεναγήθηκαν από τα μέλη του  Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.
Το Σάββατο μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με Dj από το πρωί, ενώ το βράδυ παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του Τολού έδωσαν ξεχωριστό χρώμα ενώ καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο γραφικό λιμάνι με τα ψαροκάικα και που γευτηκαν θαλασσινούς μεζέδες που πρόσφερε ο Σύλλογος Αλιέων Τολού και οι ταβέρνες της περιοχής.
Τα μέλη των τοπικών φορέων δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την διοργάνωση των εκδηλώσεων και την απήχηση που είχαν στον κόσμο και ήδη σχεδιάζουν τις επόμενες εκδηλώσεις με στόχο να επεκταθούν αλλά και να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα προσελκύει κάθε χρόνο ντόπιους και επισκέπτες στο πανέμορφο Τολό.   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ