ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα με τη ΝΑΙ Travel θυγατρική εταιρεία του ΚΤΕΛ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. | | |
ΝΑΙ Travel
Ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα, (Άγιος Νεκτάριος, Ναός της Αφαίας, Χώρα), διοργανώνει η ΝΑΙ Travel θυγατρική εταιρεία του ΚΤΕΛ Αργολίδας την Κυριακή 05/06/2022 

Πρόγραμμα εκδρομής 

Αναχώρηση από το Ναύπλιο(Πύλη της Ξηράς) στις 07:00 και από το Άργος(ΚΤΕΛ/Άγιος Βασίλειος) στις 07:15 Μέσω Κορίνθου φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για την Αίγινα. Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά φτάνουμε στον προορισμό μας. 

Επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας και μετά από 20 λεπτά διαδρομής ανάμεσα στις φυτείες με τις διάσημες φυστικές Αιγίνης φτάνουμε στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου όπου θα έχουμε αρκετό χρόνο για περιηγηθούμε και να προσκυνήσουμε τον τάφο και την κάρα του Αγίου, που βρίσκονται εδώ. 

Μετά την επίσκεψη μας στη Μονή, αναχωρούμε για το Ναό της Αφαίας(Αθηνάς), ο οποίος δεσπόζει στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου στο βορειοανατολικό μέρος της Αίγινας και είναι το σπουδαιότερο μνημείο που σώζεται από το ιερό, που ήταν αφιερωμένο στη θεότητα Αφαία. 
Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε την Χώρα του νησιού, στην οποία θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, καφέ και βόλτα. 

Στις 19:00 αναχωρούμε με το πλοίο για το λιμάνι του Πειραιά Tο βράδυ επιστρέφουμε στην πόλη μας, γεμάτοι όμορφες ταξιδιωτικές αναμνήσεις και εμπειρίες! Κόστος: €38,00 ανά ενήλικα και €34,00 ανά παιδί (έως 10 ετών) 

Γενικές πληροφορίες 

Περιλαμβάνονται: Η μεταφορά με πολυτελές πούλμαν 

Το εισιτήριο του πλοίου 

Δεν Περιλαμβάνονται: Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως φαγητά, ποτά, εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων κλπ 

Πληροφορίες-Κρατήσεις: info@naitravel.com 6977.606325 / 6974.095472
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ