ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών της Αργολίδας από τη χαλαζόπτωση της 15ης Ιουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. |
βουλή
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με θέμα τη χωρίς καθυστέρηση αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών της Αργολίδας από τη χαλαζόπτωση της 15ης Ιουνίου 2022.


Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από παραγωγούς, η χαλαζόπτωση που έπληξε την Τετάρτη, 15/6 την Αργολίδα και ιδίως τις περιοχές του Νέου Ροεινού και Αγίου Αδριανού – Προφήτη Ηλία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε παραγωγούς εσπεριδοειδών, ελαιοδένδρων, κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών.

Καθίσταται συνεπώς επιτακτική η έγκαιρη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί που δίνουν μάχη επιβίωσης στην τρέχουσα συγκυρία.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Ποιες είναι οι ενέργειες του ΕΛΓΑ ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις η διαδικασία αποζημίωσης και στήριξης των παραγωγών που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση της 15ης Ιουνίου 2022».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ