ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Έναρξη για το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. | | |
Ομιλία
Ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Ναύπλιο το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιείται από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου 2022 στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Nafplia Palace”, με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και συν-διοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας.
Στην έναρξη του Συνεδρίου παρευβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος κα

Στα πλαίσια του συνεδρίου κατά την εναρκτήριο τελετή και μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων,  πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα “Ελλην (ιδ) ες στις μικρές και στις μεγάλες άκρες του κόσμου” από τον κοινωνιολόγο Γ. Κόνδη.
Επίσης σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ σήμερα  Σάββατο 25/6 το βράδυ στις 21:00 στο Παλαμήδι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλία του καθηγητή Τ. Κοΐνη και θέμα “Η αργή και οδυνηρή έξοδος του Σελίμ Εφέντη από το Ναύπλιο”, ενώ μετά το χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου του κ. Γιάννη Νικολόπουλου θα προσφέρει μια μουσική βραδιά.

Το συνέδριο περιλαμβάνει πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος, πρακτικά σεμινάρια σε θέματα αιχμής, ελεύθερες ανακοινώσεις και e-poster.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ