ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ναύπλιο: Σε τρεις μεγάλες προσωπικότητες αφιερωμένο το 2ο Φεστιβάλ Λόγου & Τέχνης "Νίκος Καρούζος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. | | |
Νίκος Καρούζος
Σε τρεις μεγάλες προσωπικότητες που άφησαν τα δικά τους σημάδια στην αργολική και ελληνική πορεία μέσα στο χρόνο, αφιερώνεται φέτος το 2ο Φεστιβάλ Λόγου & Τέχνης "Νίκος Καρούζος" στο Ναύπλιο που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ.

Στην Καλλιόπη Παπαλεξοπούλου που έβαλε την υπογραφή της στην Ναυπλιακή Επανάσταση του 1862, στον ποιητή Νίκο Καρούζο και στο λογοτέχνη Άγγελο Τερζάκη που έδωσαν τη δική τους ψυχή στα Ελληνικά Γράμματα. 

Εικαστικοί καλλιτέχνες, Κριτικοί Τέχνης, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Ποιητές, θα καταθέσουν τη δική τους εμπειρία και άποψη για την παρουσία και το έργο των τριών προσωπικοτήτων. 

Μια συνάντηση που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 με τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης που επιμελήθηκε η Φαίη Τζανετουλάκου και την παρουσίαση της βιωματικής έκδοσης για τη ζωή με τον Ν.Καρούζο της Εύας Μπέη. 

Σάββατο/Κυριακή (2-3/7/2022) στον όμορφο χώρο της Εθνικής Πινακοθήκης παρουσιάσεις και απαγγελίες για τις δυο μεγάλες προσωπικότητες των Ελληνικών Γραμμάτων: Νίκος Καρούζος, Άγγελος Τερζάκης 

Γιώργος Κόνδης

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ