ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

3η θέση για την "Χοροκίνηση" Ναυπλίου στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | |
Cheerleaders
Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading και το Olympus All Star Cheer Open, πραγματοποιήθηκαν  στην Αθήνα, μετά τις δύο επιτυχημένες «On Tour» χρονιές και το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) «Νίκος Γκάλης, κατακλύστηκε το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2022.

Η σχολή  Χοροκίνηση Ναυπλίου της Νίνας Μάρκου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading με 3 χρυσά και ένα χάλκινο. 

Περισσότεροι από 1.600 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading έδωσαν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετείχαν 20 σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και ανάμεσα τους η Χοροκίνηση Ναυπλίου
Αναλυτικά οι σύλλογοι μέλη που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading είναι: Αμαζόνες, Ελληνικό Αστέρι, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Αποσπερίδες, Ακαδημία Μαζορετών Λαμίας, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, Σειρήνες του Βορρά, ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΥΑΔΕΣ, Ελληνικές Σταγόνες, Μωβ Κινήσεις, ΦΟΗ Αριάδνη, Αρμονία Θήβας, ΓΣ Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης, ΑΓΣ Νέμεσις, ΑΣ Ολύμπιος Ζευς και Εύαθλοι Τρικάλων.

Με σημαντικές συμμετοχές από το εξωτερικό διεξήχθη και το Olympus All Star Cheer Open 2022. Κύπρος, Εσθονία, Ουγγαρία και βέβαια ομάδες από κάθε άκρη της Ελλάδας έλαβαν  μέρος στη διοργάνωση που περιλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή Cheer League. Εκτός από τις τρεις συμμετοχές του εξωτερικού, άλλες 9 νέες ομάδες διαγωνίστηκαν  για πρώτη φορά στο Olympus All Star Cheer Open 2022. Στην διοργάνωση συμμετείχαν επίσης για πρώτη φορά 2 μεγάλα ιστορικά σωματεία, ο Εθνικός Πειραιώς ΟΦΠΦ και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας. 

 Συνολικά, μέρος στη διοργάνωση έλαβαν 37 φορείς με 145 ομάδες & ζευγάρια. Τους αγώνες εκριναν  Διεθνής κριτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ