ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε με 4 μαθητές στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Απονομές
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με περισσότερες από 650 συμμετοχές, ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού 2022 (33α Ατομικά και 19ο Ομαδικό), που έγιναν στο Φάληρο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τριήμερο 11 ως 13 Ιουνίου.
Παρά την οικονομική κρίση και τη δυσκολία των ημερομηνιών, υπήρχαν συμμετοχές απ’όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο από τις «σκακιστικές εστίες» -Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Ηράκλειο, Χανιά- αλλά και από Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ρόδο, Κάρπαθο, Φλώρινα, Γιαννιτσά, Σέρρες, Δράμα, Έδεσσα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Πρέβεζα, Χαλκίδα, Κόρινθο, Ναύπλιο, Άστρος κ.ά. πόλεις!
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε με 4 μαθητές της.

1. Τη Θεοφανία Καρούντζου μαθήτρια του νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μαλτέζου.

2. Τον Χρήστο Ντεβέ μαθητή της Α’ δημοτικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

3. Την Ζωή Βαρβάρα Ζουρουφίδη μαθήτρια της Α’ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Προσύμνης.

4. Τον Ζουρουφίδη Κωνσταντίνο μαθητή της Γ’ γυμνασίου στο Νέο Σχολείο Αργολίδας.
Η Θεοφανία Καρούντζου με 3 βαθμούς ήταν 8η στην κατηγορία των κοριτσιών και 37η στην γενική κατάταξη με 45 συμμετέχοντες.

Ο Χρήστος Ντεβές με 4,5 βαθμούς ήταν 38ος με 76 συμμετέχοντες.

Η Ζωή Ζουρουφίδη με 3,5 βαθμούς ήταν 5η στην κατηγορία των κοριτσιών και 28η στη γενική κατάταξη με 38 συμμετέχοντες.

Ο Κωνσταντίνος Ζουρουφίδης με 5,5 βαθμούς ήταν 5ος στους 22 συμμετέχοντες, καταφέρνοντας να βρεθεί στην εξάδα των βραβεύσεων.
Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τον αγώνα τους, και να τους ευχηθούμε να έχουν πάντα πρόοδο στην ζωή τους.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας Αναστάσιο Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνα Καμπύλη για την συστηματική δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ δίνουμε στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά και τον σύλλογο μας στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη μας.

Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ