ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Στην Καρδίτσα η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας για το 4ο Κύπελλο Φιλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
ΙΡΑ Νις
Το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας διοργανώθηκε από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της αδερφοποίησης με την αντίστοιχη τοπική διοίκηση του Νις, στη Σερβία και έχει την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup.


Αυτή είναι η τέταρτη διοργάνωση του κυπέλλου και σκοπός των δύο τοπικών διοικήσεων είναι το τουρνουά, που ήδη έχει καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση και πραγματοποιείται εναλλάξ στις δύο πόλεις, να προσελκύσει σταδιακά περισσότερες ομάδες.

Στη φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 2-5 Ιουνίου στην Καρδίτσα, συμμετείχαν τέσσερις ομάδες από τη Σερβία και την Ελλάδα, αφού προσκλήθηκε και λαμβάνει μέρος η τοπική διοίκηση της Αργολίδας.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, με εθελοντικό χαρακτήρα και παρουσία σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες του κόσμου. Τα μέλη της δε αριθμούν περισσότερες από 400.000.

Οι ομάδες με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, στο περιθώριο των αγώνων, περιηγήθηκαν τις πανέμορφες περιοχές της Καρδίτσας και μεταξύ αυτών το Πετρίλο (ιστορική έδρα του Δήμου Αργιθέας), την Ιερά Μονή Σπηλιάς, τη Λίμνη Πλαστήρα κ.α.

Το 4ο Κύπελλο Φιλίας, συνδιοργανώθηκε με τους Δήμους Αργιθέας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα, ενώ έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και πολλών άλλων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ