ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ναύπλιο: 40ημερη επιμνημόσυνη δέηση Μαρίνας Οικονόμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Μαρίνα Οικονόμου
Είναι γεγονός πως κάποια γεγονότα στη ζωή μας στιγματίζουν και αφήνουν πίσω ανοιχτές πληγές και αβάσταχτο πόνο. Προκαλούν θλίψη, πένθος και πολλές φορές άρνηση αποδοχής μιας δυσάρεστης κατάστασης ιδίως όταν πρόκειται για την απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου.
 
Οι νωπές ακόμα αναμνήσεις, η προσωπική πορεία ενός νέου ανθρώπου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και τα δικά μας φορτισμένα συναισθήματα μας οδηγούν σε σκέψεις και εκφράσεις μεγάλης και ανείπωτης λύπης.

Η απώλεια της δικής μας Μαρίνας που με θάρρος, γενναιότητα και αξιοπρέπεια αντιμετώπισε όλες τις καταστάσεις της ζωής, που με ήθος και αρχές πορεύθηκε ως το τέλος! Αγαπητή και ειλικρινής, αγωνίστρια αλλά και αφοσιωμένη στα ιδανικά και τις αξίες που διέπουν μια γυναίκα δυνατή και ταυτόχρονα ταπεινή!

Με αίσθημα λοιπόν βαθιάς συγκίνησης, τιμώντας τη μνήμη της Μαρίνας, θα τελεστεί 40ημερη επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή 3 Ιουλίου στον Ι.Ν Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου.

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να παραβρεθούν για να προσευχηθούν μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής της και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια στις δύσκολες ώρες που περνά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ