ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Οι κεραυνοί βάζουν σε συναγερμό την Πυροσβεστική - 54 πυρκαγιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. | |
Αστραπή
Τουλάχιστον 54 πυρκαγιές ξέσπασαν μόνο το τελευταίο 24ωρο, ανέφερε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, ο οποίος επέστησε την προσοχή στους κεραυνούς που αναμένονται τις επόμενες ώρες ή και μέρες.


Τις τελευταίες ώρες, όπως προειδοποίησε, υπάρχει έντονη κεραυνική δραστηριότητα, η οποία θα ενταθεί τις επόμενες ώρες, κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η δραστηριότητα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πυρκαγιές όπως στο Λουτράκι που εκδηλώθηκε στις 15:17 της Δευτέρας και οριοθετήθηκε σε μιάμιση ώρα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν τεθεί σε επιφυλακή, είπε ο κ. Αρτοποιός και έκανε έκκληση στους πολίτες να ακολουθήσουν τις συστάσεις που υπάρχουν. 

Πρόσθεσε ότι όσο προχωράμε στο καλοκαίρι οι πυρκαγιές θα είναι περισσότερες και πιο δύσκολες «και για αυτό θέλουμε δίπλα μας τον κάθε πολίτη».

Σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές, τις τελευταίες τρεις ημέρες το Πυροσβεστικό Σώμα και όλοι οι φορείς της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν 157 πυρκαγιές, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Η πυρκαγιά στη Βούλα το Σάββατο ήταν δύσκολη, είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος καιο τόνισε ότι προκάλεσε υλικές ζημιές.

Αναφέρθηκε ακόμη στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αρτέμιδα το μεσημέρι της Δευτέρας στα όρια αστικού ιστού και δασικής έκτασης. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα, χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ