ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Γιορτάζει η κωμόπολη της Αγίας Τριάδας στην Αργολίδα - Πλήθος κόσμου στον εσπερινό και την περιφορά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 μ.μ. | | |
Μέρμπακα
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος στην κωμόπολη της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα  
Την παραμονή της εορτής Κυριακή 12 Ιουνίου εψάλει Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος ιερουργούντος του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Παπουλέση.
Στον εορταστικό εσπερινό έψαλλε ο Βυζαντινός χορός του Αγίου Πέτρου Άργους.
Τον εσπερινό μεταξύ άλλων παρακολούθησαν, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ι.Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοζωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών Τ. Χειβιδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Αναστασίου,  Π. Λέντζος, Α. Λυκομήτρος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Τριάδας Γ. Μαστοράκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δ. Ορφανός, δημοτικοί σύμβουλοι, κα.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνος ,παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ