ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

"Το υπέροχο κάθαρμα": Αστυνομικό μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ηλία με άρωμα Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | |
"Το υπέροχο κάθαρμα"
Πέθανε το αστυνομικό μυθιστόρημα; Όχι βέβαια! Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τις προθήκες των βιβλιοπωλείων τραβά. Τα ωραία νέα μας έρχονται από τους Φούρνους Ερμιονίδας και η πλοκή του έργου έχει το άρωμα της Αργολίδας και κυρίως του Άργους!
Αποτελεί προϊόν της δημιουργικής φαντασίας ενός νέου συγγραφέα (ηλικιακά και συγγραφικά), που αναμετριέται με ένα δύσκολο πεδίο όπως είναι το αστυνομικό μυθιστόρημα. Πάντως, αν το παραβάλλουμε στην αναπόληση του ηλιοβασιλέματος, σίγουρα ο συγγραφέας του μυθιστορήματος θα είχε την ίδια μαγική και μαγεμένη έμπνευση για ένα υπέροχο κάθαρμα. 

Καλοτάξιδο!

1973, Ελλάδα. 

Ένας απλός πλην γοητευτικότατος Ανθυπολοχαγός του Πεζικού, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, βρίσκεται στο επίκεντρο παράδοξων εξελίξεων που τον φέρνουν στο Παρίσι ως κατάσκοπο. Τα όνειρα του Γρηγόρη για ραγδαία κοινωνική και οικονομική ανέλιξη φαίνονται να παίρνουν σάρκα και οστά. Είναι έτσι όμως; Με τι θα έρθει αντιμέτωπος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας κατά τη διάρκεια της νέας του σταδιοδρομίας; Θα καταφέρει να επιβιώσει από τα δίχτυα της ίντριγκας και των προδοσιών στα οποία πιάνεται; Και για λογαριασμό ποιανού δρα στ’αλήθεια;

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλίας υπογράφει ένα ξέφρενο κατασκοπικό μυθιστόρημα, µε αγωνία, ερωτισµό, ανατροπές και το άρωµα µιας παλιάς, αλλόκοτης εποχής. Μια απίστευτη περιπέτεια που ξεκινά στους πορτοκαλεώνες του Άργους και εξελίσσεται σε Ελλάδα, Αµερική, Γαλλία, ∆υτική Γερµανία και Αγγλία. 

Σαν άλλος Τζέι Γκάτσµπυ, ο Γρηγόρης θα πέσει στη µόνη παγίδα που ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει. Η ανακάλυψή της εναπόκειται στον τολμηρό αναγνώστη!

Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ