ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. |
Παιδιά
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη εκδήλωση των τμημάτων Κλασσικού και Μοντέρνου χορού (μουσικοκινητική, μπαλέτο, σύγχρονο) και των τμημάτων Εικαστικού Εργαστηρίου (Λυγουριού και Αγίου Δημητρίου). 
Τα τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου στο χώρο της εκδήλωσης εκθέσανε τα έργα τους , παρουσία της δασκάλας τους κ. Ιωάννας Μπαλή και τα τμήματα του χορού, παρουσίασαν την δουλειά τους, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Νάντιας Βλαχοκυριάκου. 
Η παρουσίαση εξέπληξε τους συμμετέχοντες για το πολύ καλό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι λειτούργησαν για πρώτη χρονιά. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Ευγενία Λιούγκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτιος Οψιμούλης, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, γονείς των παιδιών και φίλοι. 
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης δήλωσε ότι «είμαστε χαρούμενοι και πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε μετά από αρκετά χρόνια και πολλές δυσκολίες να ξανασυστήσουμε την Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου, που σήμερα μας παρουσιάζουν ένα μέρος από την δουλειά τους». 
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης δήλωσε ότι η αγάπη και η επιμονή ήταν τα συστατικά της δημιουργίας της επιχείρησης και στη συνέχεια των τμημάτων της. Ακόμη δήλωσε ότι δεσμευόμαστε για μία ακόμα πιο δημιουργική νέα χρονιά με περισσότερες δραστηριότητες και τμήματα που θα λειτουργήσουν και σε άλλα διαμερίσματα του Δήμου μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ