ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο Τατούλης καταγγέλλει οτι ο Νίκας έστειλε την υγειονομική υπηρεσία για έλεγχο στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. | | |
Παπα-Λευτέρης
"Μετά τις καταγγελίες και την κατάθεση τεχνικής έκθεσης πραγματογνωμοσύνης, από τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου Πατέρα Ελευθέριο Μίχο, όπου έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί πιστοποίησαν τις κακοτεχνίες και τις ουσιώδες ελλείψεις που παρουσιάζονται στο κτήριο του Συσσιτίου, από τη μη σωστή τήρηση των όρων της μελέτης στην κατασκευή του, θα περίμενε κάποιος ο κ.Νίκας να προβεί σε έλεγχο των όσων καταγγέλθηκαν και άμεσα να αποκατασταθούν οι κακοτεχνίες και να παραδοθεί το κτήριο στον κύριο του έργου που είναι το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Αντί αυτού… ο «Μέγας Αυτοκράτωρ» αποφάσισε και διέταξε την υπηρεσία να προβεί άμεσα σε υγειονομικό έλεγχο του Συσσιτίου!

Ο κ.Νίκας θέλησε να δείξει τα «δόντια» του και να κάνει επίδειξη εξουσίας και δύναμης απέναντι στον Ιερέα, ο οποίος το μόνο που αιτήθηκε ήταν ως εταίρος της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί να τηρηθούν οι όροι της μελέτης για την κατασκευή του κτηρίου.

Η απειλητική αυτή συμπεριφορά και η προσπάθεια του κ.Περιφερειάρχη να υποκύψει και να συμβιβαστεί ο Ιερέας στις παράνομες πράξεις που έχουν γίνει στην κατασκευή του κτηρίου, αποδεικνύουν ότι οι κακοτεχνίες ήταν σε γνώση του κ.Νίκα!

Το Συσσίτιο της Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου καθημερινά μοιράζει 150 μερίδες φαγητού, το οποίο ετοιμάζουν και διανέμουν 160 περίπου εκ περιτροπής εθελόντριες γυναίκες της Ενορίας. Στο σύνολο των εργασιών (αγορά προϊόντων, μαγείρεμα, καθαρισμός κτλ.) απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους. Με τη συμπεριφορά του αυτή ο κ.Νίκας προσβάλλει τις εθελόντριες.

Οι εκφοβισμοί, οι απειλές και οι εκδικητικές πράξεις είναι βασικές συμπεριφορές στην εξουσία «Νίκα». Η απολυταρχική και δεσποτική του συμπεριφορά δημιουργεί συνθήκες διχόνοιας και μίσους, άκρως επικίνδυνες για την κοινωνία."

Δελτίο τύπου
Νέα Πελοποννησος 
Πέτρος Τατούλης  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ