ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Δράσεις από τον Δήμο Ερμιονίδας για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:44:00 μ.μ. | |
Περιβάλλον
Ο Δήμος Ερμιονίδας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» διοργανώνει δράσεις καθαρισμού ακτών και παραλιών της Ερμιονίδας.


Σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Ερμιονίδας και τους εθελοντές της Ερμιόνης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, αναλαμβάνουμε δράση συμμετέχοντας στον καθαρισμό των παραλιών μας στην Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης.

Ώρα συνάντησης : 10.00 π.μ. στο Λιμάνι της Ερμιόνης.
Στον καθαρισμό των ακτών γύρω από το άλσος Μπίστι, στον κόλπο Λατοβούνι και στον όρμο Κάπαρη, συμμετέχουν οι εθελοντές μας με τα σκάφη «ΣΟΦΙΑ ΙΙ ΣΝ 218 Β» και «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΧ 201» με κυβερνήτες τους κ. Παυλίδη Παύλο και Μόρογλου Δημήτριο.

Την ίδια μέρα, οι μικροί μας φίλοι εθελοντές, θα επισκεφθούν και τα μουσεία της Ερμιόνης.

Οργανώνουμε την εξόρμηση για τον καθαρισμό των κοντινών μας ακτών, βάζουμε σε προτεραιότητα την υγεία όλων μας, φοράμε γάντια παίρνουμε σακούλες απορριμμάτων, στέλνουμε μήνυμα ευαισθητοποίησης για καθαρότερο περιβάλλον, για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας και να διατηρήσουμε τις θάλασσες, τα δάση, τα ποτάμια και όλο το φυσικό μας περιβάλλον καθαρό.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερμιόνης
Δαμιανός Κουτούβαλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ