ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας γιορτάζει τον προστάτη της Απόστολο Παύλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 μ.μ. | |
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας γιορτάζει τον προστάτη της Απόστολο Παύλο
Τον προστάτη τους Απόστολο Παύλο γιόρτασαν οι Αστυνομικοί της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας στο πανέμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται στο οικισμό της Αγίας Παρασκευής (Τσέλο) στο χωρίο Ασίνη του Δήμου Ναυπλιέων.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Εσπερινός .
Τον Εορτασμό του προστάτη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Αργολίδας Αποστόλου Παύλου τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Γαβρήλος ,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Αργολίδας Μ. Μαντάς κα.
Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Αθανάσιος Κατσιγιάννης, ο Αντιπρόεδρος Κ. Λαθούρης, ο Υπολιμενάρχης Ι. Μουστακόουλος και μέλη της Ενώσεως.
Στο τέλος του εσπερινού εγινε η περιφορά της εικόνας του Αγίου Παύλου και στην συνεχεια προσφέρθηκε κέρασμα από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή του προστάτη της.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας διοργανώνει επίσης την «15η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» στις 30 Ιουνίου 2022, ημέρα Πέμπτηη στο χώρο της Δ.Α. Αργολίδας και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κατά τις ώρες «09.00» ως «12.30» στα πλαίσια εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ