ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα: Όχι από Αναγνωσταρά, Γκόνη, Αλιμπέρτη στη χρηματοδότηση των αναπλάσεων σε Τολό και Αγ. Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα
Προσκολλημένοι για άλλη μια φορά στο παρελθόν η κυρία Αλιμπέρτη, ο κύριος Αναγνωσταράς και ο κύριος Γκόνης, έδειξαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 το πραγματικό τους πρόσωπο αυτό της αδράνειας και της οπισθοδρόμησης.


Κενό γράμμα οι δημόσιες τοποθετήσεις τους για υπεύθυνη, χωρίς σκοπιμότητες αντιπολίτευση.

Η καταψήφιση σημαντικών έργων από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» όπως οι αναπλάσεις των κεντρικών οδών του Τολού (Μπουμπουλίνας και Σέκερη) και της κεντρικής πλατείας της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα), ανάπλαση του Τολού περίπου 2.000.000 ευρώ, δείχνουν ότι δεν επιθυμούν την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Το θέμα που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο είχε να κάνει με την αποδοχή του ποσού ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης του έργου. Μετεξεταστέα και πάλι η Αντιπολίτευση.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ευημερία και την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.

Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτός ο τόπος, με τις δυσκολίες και τις ομορφιές του, θέλει ανθρώπους της προσφοράς, θέλει μαχητές που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Όσα εμπόδια και να θέτουν, όσο και να τορπιλίζουν εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν νέο κύκλο προόδου, με ισχυρή προσήλωση για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον Δήμο Ναυπλιέων.

Το όχι των τριών δείχνει ποιος θέλει να πάει μπροστά ο τόπος που ζει και ποιος παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με μοναδικό κίνητρο…το δικό του συμφέρον!

Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ