ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Απόδραση στο Ναύπλιο για τον αθλητή της πάλης Γιώργο Πιλίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
Γιώργος Πιλίδης
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να αποκλείσει από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία τον Γιώργο Πιλίδη, τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη και τον Μιχάλη Ιωσιφίδη.


Ο Γιώργος Πιλίδης μάλιστα έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και απογοήτευση από την εξέλιξη αυτή, ενώ είχε τονίσει πως αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες θα αποσυρθεί από την πάλη.

Ο ίδιος ωστόσο, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, θέλησε να αποφορτιστεί, για αυτό επέλεξε να κάνει μία μικρή απόδραση με τη σύντροφό του, θέλοντας να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί μακριά από την πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι το Σάββατο 11/6 ταξίδεψε στο Ναύπλιο με τον Γιώργο Πιλίδη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τα πρώτα στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης, είναι αρκετά χρόνια μαζί με την σύντροφό του, η οποία στέκεται στο πλευρό του σε κάθε του επιλογή.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πιλίδη

Ο Γεώργιος Πιλίδης (γεν. 21 Ιανουαρίου 2000) είναι Έλληνας παλαιστής ελεύθερου στυλ . 

Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας. 

 Αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65 κιλών στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. 

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2022.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ