ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Α.Πουλάς: Άλλη μία επίσκεψη κλιμακίου της Κυβέρνησης στο Νομό Αργολίδας χωρίς προτάσεις, ουσία και περιεχόμενο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. | |
Α.Πουλάς
Η Υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως και το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που τη συνόδευε, πραγματοποίησαν χθες μία επίσκεψη στο Νομό μας χωρίς ουσία αλλά με πλήθος ευχολογίων, κενών δηλώσεων και φωτογραφιών.


Η Υπουργός αναφέρθηκε στα έργα που συντελούνται στην πόλη του Ναυπλίου, ξεχνώντας όμως να αναφέρει πότε ξεκίνησαν, πόσα χρόνια περιμένουμε να ολοκληρωθούν αυτά τα έργα και πόσο θα περιμένουμε ακόμα. Ενώ ταυτόχρονα δεν υπήρξε καμία αναφορά για τα τεράστια προβλήματα σε δημόσια κτίρια και μνημεία της πόλης που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το κτίριο των Δικαστηρίων που κρίθηκε ακατάλληλο και επικίνδυνο από την πολεοδομία.

Επισκέφθηκε στο Λυγουριό το έργο του Αναβάλου για την μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου αλλά δεν μας είπε πότε θα φτάσει επιτέλους το νερό στην Επίδαυρο, καθώς ακόμα δεν έχει εγκριθεί η εκπόνηση των μελετών για την παράκαμψη της Νέας Τίρυνθας και του Αγίου Αδριανού.

Φυσικά δεν υπήρξε επίσης καμία αναφορά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας και για τα οποία η κυβέρνηση της Ν.Δ. είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να τα λύσει. Αναφέρω ενδεικτικά :

1. Τις τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων.

2. Την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες, λόγω της ακρίβειας, η οποία δεν καλύπτεται από τις πρόσφατες προκαταβολές αποζημιώσεων που δόθηκαν από τον ΕΛΓΑ.

3. Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αργολικός κόλπος και ο υγροβιότοπος Ναυπλίου – Ν. Κίου

4. Το πρόβλημα της ποιότητας και της επάρκειας του νερού ύδρευσης και τα φαινόμενα λειψυδρίας στην άρδευση που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Αργολίδας (Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου και πολλά τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Άργους – Μυκηνών) όσο το έργο του Αναβάλου δεν προχωρά.

5. Τα χρονίζοντα προβλήματα στον τομέα των υποδομών και του οδικού δικτύου.

Ο λαός της Αργολίδας χρειάζεται πραγματικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και όχι κομματικές φανφάρες και επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπωσιασμού.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ