ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αργολίδα: Δύτες καθάρισαν το λιμάνι του Τολού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | | | |
Σκουπίδια στη θάλασσα
Τη Κυριακή 5/6/2022, στις 9:00 π.μ., στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Τοπικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνδιοργάνωσαν ημέρα εθελοντικού υποθαλάσσιου καθαρισμού στο λιμάνι του Τολού, σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο @introdivetolo.
Στο Λιμάνι του Τολού βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που συνομίλησε για την προστασία του περιβάλλοντος με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τολού που έλαβαν μέρος στην δράση.
Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει αυτήν την περίοδο η ανθρωπότητα, ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε ότι αποτελούμε απλώς έναν κρίκο στην αλυσίδα της ζωής στον πλανήτη μας και πως πρέπει πάντα να λειτουργούμε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, χωρίς να το υποβαθμίζουμε.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος ανέφερε για την δράση: "Το περιβάλλον και η θάλασσα αξίζουν το σεβασμό μας και την προσοχή μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων κλείνοντας τις δύο χωματερές που βρίσκονταν κοντά σε παραλία, αναβαθμίζοντας την λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Τολού και προσπαθώντας συνεχώς για τον εξορθολογισμό και την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Νέας Κίου στις οποίες αποκλειστικός διαχειριστής είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η δημοτική επιχείρηση του , αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και την μεγάλη σημασία που δίνει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην συγκεκριμένη δράση, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου , τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τα παιδιά τα οποία με τη ζωγραφιά τους μας στέλνουν το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος , την Τοπική Κοινότητα Τολού και τον πρόεδρο Δημήτρη Καταγά και φυσικά στους ανθρώπους που βούτηξαν και έβγαλαν όλα αυτά τα σκουπίδια από τον βυθό, το Παροχέα Καταδυτικών Υπηρεσιών κ. Κουδούνα Δημήτριο και την ομάδα του. Να σημειωθεί επίσης η συμβολή της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων"
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Υπολιμενάρχης Ναυπλίου κ.Γιάννης Μουστακόπουλος και η υπεύθυνη του καταδυτικού κέντρου introdivetolo που έλαβε μέρος στην δράση καθαρισμού. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ