ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Τολό και Επίδαυρος στην Αργολίδα στους φθηνούς προορισμούς της τελευταίας στιγμής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | | | | |
Τολό και Επίδαυρος στην Αργολίδα στους φθηνούς προορισμούς της τελευταίας στιγμής
Μια εβδομάδα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα ποσοστά προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στους δημοφιλείς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παρόλα αυτά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής, με το συνολικό κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια, να κυμαίνεται από 179€ έως 286€.


Συγκεκριμένα, στη Ραφήνα κατοικία 44 τμ μισθώνεται προς 240€ για το τριήμερο, στο Πόρτο Ράφτη κατοικία 60τμ προς 276€, στην Αρτέμιδα κατοικία 40τμ προς 276€, στην Αγία Μαρίνα κατοικία 47τμ προς 216€, στην Ανάβυσσο κατοικία 50τμ προς 185€, στη Νέα Μάκρη κατοικία 60τμ προς 218€. Ακίνητα μεγαλύτερης επιφάνειας – 120τμ διατίθενται στη Βραυρώνα και στο Λαύριο με συνολικό κόστος μίσθωσης για το τριήμερο 179€ και 286€ αντίστοιχα.

Παράλληλα, όσοι πολίτες καθυστέρησαν να προβούν σε κράτηση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και επιθυμούν να ξεφύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και παράλληλα δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από 300€ για το σύνολο των ημέρων διανυκτέρευσης, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως στη Πελοπόννησο , στη Χαλκιδική αν διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Εύβοια .
Η Εύβοια, ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους, διαθέτει πολλές επιλογές για τους ταξιδιώτες. Στην Αιδηψό κατοικία 45τμ μισθώνεται προς 187€, στον Άγιο Νικόλαο κατοικία 47τμ προς 212€, στο Λευκαντί κατοικία 55τμ προς 275€ και στη Κάρυστο, κατοικία 60τμ μισθώνεται προς 276€ για τρεις διανυκτερεύσεις.
Οι προορισμοί της Πελοποννήσου απέχουν από την Αθήνας από 1 έως 3 ώρες οδικώς. Κοντινοί προορισμοί έως 1 – 1,5 ώρα είναι τα παράλια του Ν.Κορινθίας όπου το κόστος μίσθωσης για κατοικία 50τμ στο Λέχαιο είναι 180€, το Τολό Αργολίδος όπου το κόστος διαμορφώνεται στα 179€ για κατοικία 40τμ, ενώ σε χιλιομετρική απόσταση 2-2,5 ωρών είναι τα Σελιανίτικα όπου κατοικία 43τμ μισθώνεται προς 163€ για τρεις διανυκτερεύσεις, στο Ξυλόκαστρο κατοικία 80τμ μισθώνεται προς 189€ . Ενώ στην ίδια χιλιομετρική απόσταση, μπορεί να επισκεφτεί προορισμούς όπως η Νέα Επίδαυρος, η Παλαιά Επίδαυρος και η παραλία Τυρός.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς στη Χαλκιδική σε απόσταση χιλιομετρική από 60χιλ έως 90χιλ όπως, τη Νέα Ποτιδαία και τα Νέα Μουδανιά .Στα Νέα Μουδανία κατοικία 40τμ μισθώνεται προς 262€ και στη Νέα Ποτιδαία κατοικία 55τμ προς 200€.
Ενώ σε απόσταση από 100χιλ έως 140χιλ, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς όπως το Πευκοχώρι, η Ιερισσός και η Ουρανούπολη. Στο Πευκοχώρι κατοικία 55τμ μισθώνεται προς 258€ , στην Ουρανούπολη κατοικία 35τμ προς 188€ και στην Ιερισσό κατοικία 45τμ προς 194€ για τρεις διανυκτερεύσεις.
«Ο κλάδος των βραχυχρόνιων μισθώσεων, αποτελεί «λύση» για οικογένειες που διαθέτουν περιορισμένο «budget» ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή που το κόστος ζωής τόσο λόγω του πληθωρισμού αλλά και της ενεργειακής κρίσης έχει εκτοξευτεί. Η δυνατότητα του να μπορείς να φτιάξεις το καφέ σου, να μαγειρέψεις εντός της κατοικίας που διαμένεις, να απασχολήσεις τα παιδιά, σου παρέχει την ευχέρεια να μπορείς τελικά να διαμείνεις 2-3 ημέρες» σημειώνει ο ο πρόεδρος του E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Και συνεχίζει: «Οι ενδιαφερόμενοι εκδρομείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι βασικός ρυθμιστής του κόστους αλλά και της διαθεσιμότητας, δηλαδή να μπορείς να έχει τη δυνατότητα να επιλέξεις κατοικία σύμφωνα με τις ανάγκες σου αλλά και το πορτοφόλι σου, αποτελεί ο χρόνος της κράτησης. Όσον νωρίτερα σχεδιάσουμε τις μας διακοπές, τόσο καλύτερες τιμές μπορούμε να επιτύχουμε» καταλήγει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ