ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Εγκαίνια μικρής Ελεύθερης Δανειστικής Βιβλιοθήκης στα Ίρια Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | | |
Βούλα Βαμβακά
Στην κεντρική πλατεία των Ιρίων πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα τα εγκαίνια μιας μικρής Ελεύθερης Δανειστικής Βιβλιοθήκης, ανοιχτής στο εξής σε μόνιμους κατοίκους αλλά και επισκέπτες.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Νηπιαγωγείο Παραλίας Ιρίων και την εκπαιδευτικό του, κα. Σοφία Μιχαλοπούλου, λαμβάνοντας χώρα στα πλαίσια της Λέσχης Φιλαναγνωσίας που λειτούργησε με την υποστήριξη του Δημοτικού Σχολείου Άνω Ιρίων για παιδιά και γονείς και των δύο σχολικών μονάδων κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022. 
Αποτελεί αποτέλεσμα εθελοντικής προσωπικής και ομαδικής εργασίας, ευγενικών προσφορών από γονείς εντός και εκτός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, από ανθρώπους, επιχειρήσεις και φορείς των Ιρίων και του Ναυπλίου, εποικοδομητική και άριστη η συνεργασίας με τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων και την πρόεδρο της κυρία Ράλλη Μαρία που ανταποκρίνεται σε ότι ζητηθεί και φυσικά, δημιουργικής έμπνευσης και καλλιτεχνικής έκφρασης των μικρών και μεγαλύτερων μαθητών των δύο Σχολικών Μονάδων.
 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν προβάλλοντας δείγματα Πολιτισμού και Αλληλεγγύης και αναδεικνύοντας το αίσθημα του Εθελοντισμού, της ατομικής και συλλογικής Υπευθυνότητας, την Αγάπη για το Βιβλίο αλλά και τον Συνάνθρωπο.
Τη Δράση χαιρέτησε η κα. Βούλα Βαμβακά εκπροσωπώντας τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων ως Αντιπρόεδρος και Προεδρος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων ως Πρόεδρος, ο κος Βαγγέλης Δρούζας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Άνω Ιρίων καθώς και ο κος Αδριανός Καλλιάνος, Πρόεδρος της Κοινότητας Ιρίων.

Όλοι μοιράστηκαν χαμόγελα αλλά και ευχές για ένα Καλό Καλοκαίρι με στιγμές χαλάρωσης και… με παρέα ένα Βιβλίο!

Βούλα Βαμβακά
Αντιπρόεδρος Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων
Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ