ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με άστατο καιρό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
Κακοκαιρία
Με διαδοχικά κύματα κακοκαιριών θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες, ενώ ήδη βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση της ψυχρής λίμνης, που ήρθε από τα βορειανατολικά Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας στα τέλη της εβδομάδας επηρεάζοντας σημαντικό βαθμό τον καιρό του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα ειδικά στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας.

Όπως σχολίασε στο OPEN κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά και αρκετοί κεραυνοί αναφέροντας πως υπάρχει μια αρκετά οργανωμένη και βαθιά ψυχρή λίμνη που παρουσιάζει μεγάλη ένταση και θα προκαλέσει σημαντικότατη κακοκαιρία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου καθώς ψυχρότερες αέριες μάζες θα κινηθούν προς την περιοχή από τα βορειοδυτικά και συναντώντας θερμότερες αέριες μάζες θα δημιουργήσουν πολύ ισχυρή κακοκαιρία κατά κανόνα στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο είναι η Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Χαλκιδική, οι βόρειες περιοχές της Εύβοιας αλλά και τα βόρεια της Αττικής ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα και στα βορειοανατολικά τμήματα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι επικίνδυνες ημέρες θα ξεκινούν με ήπιο καιρό και τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται μετά το μεσημέρι ενώ ειδικά για τον καιρό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είπε ότι «και αυτός θα είναι άστατος με σχετικά πιο χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ