ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Την πρώτη της μουσική συναυλία διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. | | |
Πιάνο
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) εχθές το απόγευμα, ημέρα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και με ώρα έναρξης 19:00μ. μ. στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία μία καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη μουσική και χρώματα. 

Οι σπουδαστές των μουσικών τμημάτων με την καθοδήγηση της κ.α Σαγκιώτη Δήμητρας στο πιάνο, του κ. Γκάτζιου Αθανάσιου στην κιθάρα, του κ. Τσούλια Θεόδωρου στο μπουζούκι και άλλων φίλων μουσικών, παρουσίασαν μία μουσική βραδιά που εξέπληξαν ευχάριστα τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης ,η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. α. Ευγενία Λιούγκα ,ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Γαλάνης ,ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Αθανάσιος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, γονείς και φίλοι . 
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης δήλωσε ότι «Γέμισε πάλι νότες η αίθουσα μας! Το μεγαλύτερο πλήγμα από την διάλυση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήταν ότι το πολυπληθές ωδείο σταμάτησε να λειτουργεί! 

Σήμερα λοιπόν που 40 παιδιά μας έδειξαν τη δουλειά τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιμονή μας να ξανά συστήσουμε την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) ήταν σωστή, παρά τα προβλήματα που βρήκαμε και συνεχώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε. Συγχαρητήρια σε δασκάλους και μαθητές! Του χρόνου ακόμα περισσότεροι!»

 Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης δήλωσε ότι «δεσμευόμαστε με την έναρξη της νέας χρονιάς να δημιουργήσουμε περισσότερα μουσικά τμήματα ». 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ