ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Άργος: Με μεγάλη συμμετοχή το τουρνουά χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 μ.μ. | | |
Αθλητική εκδήλωση
Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας καθώς και με το Δήμο Άργους Μυκηνών πραγματοποίησε τουρνουά δημοτικών σχολείων. 
Τα σχολεία που πήραν μέρος ήταν το Δημοτικό Φιχτίων, Κουτσοποδίου, Κεφαλαρίου, 3ο και 6ο Άργους, καθώς και τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου.
Διοργανώθηκε μια γιορτή χάντμπολ για τα παιδιά στο ΔΑΚ Άργους με πρωτεργάτη τον επικεφαλής προπονητή των ακαδημιών του Διομήδη Άργους Αντώνη Δάσκαλο που ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχολικού τουρνουά και άξιους συμπαραστάτες τους προπονητές Γιούλη Ντόκου και Βαγγέλη Σπέντζο!
Μετά το τέλος των αγώνων o Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε για την εκδήλωση:

«Ευχαριστώ για τη συνεργασία τη κυρία Νάσιου Κυριακή, υπεύθυνη φυσικής αγωγής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την υπεύθυνη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κυρία Δουρανού Αικατερίνη, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κύριο Δημήτρη Κάμποσο καθώς και τον αντιδήμαρχο κύριο Μάριο Ρέσκο που παραβρέθηκε στο τουρνουά. 
Το καλύτερο πράγμα να βλέπουμε παιδικά χαμόγελα, παιδιά να παίζουν και να διασκεδάζουν με το άθλημα. Ο αθλητισμός επιζεί και ανθεί στο Δήμο Άργους Μυκηνών και είμαστε όλοι εμείς υπεύθυνοι, ως καθηγητές φυσικής αγωγής να τον πάμε ακόμα πιο ψηλά! 
Τέλος δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές καθώς και ανθρώπους των τοπικών συλλόγων, τα δημοτικά σχολεία που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, γυμναστές και διευθυντές και πάνω απ' όλα τα παιδιά!»
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας  που με μεγάλη προθυμία ανέλαβε την κάλυψη των αγώνων και ήταν δίπλα στα παιδιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ