ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Άστρος: Παρουσίαση ΚΑΡΠΑ, χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και πρώτων βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | | |
ΕΚΑΒ
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου το σεμινάριο παρουσίασης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, πρώτων βοηθειών και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή το οποίο ήταν συνδιοργάνωση του Κέντρου Υγείας Άστρους, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα και αναλυτική παρουσίαση καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, πρώτων βοηθειών και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε όσους παρευρέθηκαν.
Όσοι από τους συμμετέχοντες παρακολούθησαν όλη την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση θα τους σταλεί από το ΕΚΑΒ βεβαίωση παρακολούθησης.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού και του έντονου ενδιαφέροντος για το εν λόγω σεμινάριο όλοι οι συνδιοργανωτές δεσμεύτηκαν πως θα ακολουθήσει άμεσα και άλλο.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ πολύ τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του σεμιναρίου. Στόχος μας είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να διδαχθούν τόσο τις πρώτες βοήθειες όσο και τη χρήση απινιδωτή ώστε εάν χρειαστεί να καταφέρουν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή. Θα ακολουθήσουν άμεσα ανάλογες δράσεις».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ