ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Όμορφες στιγμές στο κλείσιμο της σεζόν για τις ακαδημίες του Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Οίακας Ναυπλίου
Αγώνες των αθλητών του Οίακα Ναυπλίου με αντίπαλους τους γονείς τους περιλάμβανε το κυρίως μέρος της γιορτής που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο κλειστό γυμναστήριο τη Δευτέρα το απόγευμα.
 Όλοι μαζί παιδιά γονείς και προπονητές, έπαιξαν χάρηκαν, σκοράραν όλοι μικροί μεγάλοι και αντάλλαξαν ευχές για ένα χαρούμενο καλοκαίρι. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβρη για την έναρξη της νέας σεζόν! 
Το παρόν έδωσε ως επίτιμος καλεσμένος ο άλλοτε αθλητής και εκ των αρχηγών την ομάδας μας Αβραάμ Καλλινικίδης, ο οποίος και παρέλαβε ένα συμβολικό δωράκι από τον πρόεδρο της ομάδας Κ. Ρέππα.Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας μας Μ. Μιχόπουλος ο οποίος και έπαιξε με τα παιδιά δίνοντας τους ιδιαίτερη χαρά. 
Όλοι οι μικροί αθλητές παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους στην Ακαδημία της ομάδας μας για το 2021-22, λαμβάνοντας και ένα μήνυμα από τους προπονητές τους: "Μπάσκετ σημαίνει να συνεργάζεσαι, να σέβεσαι και να αγαπάς το παιχνίδι και πως πρέπει κάθε μέρα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό" 

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ