ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης παρών στο τριήμερο αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων στο Δήμο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | | |
Εκδήλωση
Τριήμερο αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων ήταν το Σαββατοκύριακο 11, 12 και η Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης παραβρέθηκε σε αυτές.
"ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ-10 ΠΑΙΔΙ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"
από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Άργους στις 11 Ιουνίου 2022.
"9η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΒΟΥ"
από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών Σχολείων του Άργους, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Κεφαλαρίου, Νέας Κίου, Σκαφιδακίου και Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Αφοί Μαλτέζου, για τους μαθητές της Ε' & ΣΤ' τάξης, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου στο ΔΑΚ Άργους.
«Οι τέσσερις εικόνες της Παναγίας από την Κίο της Μικράς Ασίας, ως φάροι μνήμης και πίστης». 
Ομιλία από τον Γιώργο Μανινή Πρόεδρο της Συντονιστικής - Εκτελεστικής Επιτροπής Μνήμης της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2022 στο προαύλιο του Ι.Ν. Παναγίας Θεομάνας Ν. Κίου. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης. Στο τέλος η Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία & Ορχήστρα τον Λυκείου των Ελληνίδων-Παράρτημα Άργους, απέδωσε ‘Ύμνους της ημέρας & μικρασιάτικα τραγούδια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ