ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | | |
ΚΕΘΕΑ
Με κεντρικό μήνυμα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» το ΚΕΘΕΑ οργανώνει και φέτος δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρες 18.00-22.00 η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ θα βρίσκονται στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο) στο Ναύπλιο με ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, ζωγραφική σε πανό και σε πέτρα για μικρούς και μεγάλους και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. 

Υποστηρίζοντας τον αγώνα για ζωή και την δύναμη της αλληλεγγύης και της δημιουργίας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις δράσεις μας. 
Είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας για μία ζωή με νόημα, υγιείς επιλογές και προσωπικές διεξόδους. Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο. 

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο παρέχουν υπηρεσίες σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χρήση παράνομων ή νόμιμων ουσιών (ναρκωτικά, αλκοόλ), με τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 27520 25083, 27520 24376.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ