ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη του Γ. Διδασκάλου στα υπό εξέλιξη έργα που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | | |
Άγιος Νικόλαος
Επίσκεψη στα υπό εξελιξη έργα που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ναύπλιο έκανε την Πέμπτη 9 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου.

Ο κύριος Διδασκάλου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Τελωνείο, το κτίριο Βίγγα που εκτελούνται έργα συντήρησης και το Παλαμήδι στο οποίο εκτελούνται έργα κατασκευής του αναψυκτηρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Διδασκάλου πρόκειται για μεγάλα έργα στην πόλη του Ναυπλίου τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμόρφωση σε υφιστάμενους χώρους πωλητήριου και αναψυκτηρίου στο Κάστρο Παλαμηδίου.
Τόσο η δημιουργία του πωλητηρίου στην κεντρική αυλή του Προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα, δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι, όσο και η στέγαση του νέου αναψυκτηρίου στον κεντρικό Προμαχώνα θα αποτελέσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Τον κύριο Διδασκάλου συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης.
Τέλος ο κ. Διδασκάλου αναφέρθηκε στις φημολογία που τον θέλει να διεκδικεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέροντας πως προέχει η ολοκλήρωση με το καλύτερο τρόπο του έργου που έχει αναλάβει στο Υπουργείο Πολιτισμού από την θέση του Γενικού Γραμματέα τιμώντας την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ