ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Κουκλοθέατρο στο Πόρτο Χέλι: " Θρασύβουλος - Ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. | | |
" Θρασύβουλος Ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα"
Το κουκλοθέατρο έχει ως σκοπό του να κινητοποιήσει τη φαντασία και το συναίσθημα του παιδιού, επιταχύνει την ωριμότητά του, ασκεί την κρίση του και ικανοποιεί ανάγκες επικοινωνίας και έκφρασης. Η παρακολούθηση μιας παράστασης ασκεί τον αυτοέλεγχο, την παρατήρηση ενώ παράλληλα δραστηριοποιεί την σκέψη του παιδιού.
 
Το βοηθά να ζήσει τη μαγεία, το θαύμα και την συναισθηματική ένταση. Ταυτίζεται με την κούκλα, διασκεδάζει με την δράση της αλλά και παραδειγματίζεται από τα παθήματά της. Την αισθάνεται με διαφορετικό τρόπο από ότι τους άλλους ανθρώπους.
 
Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε εσάς μια τέτοια αξιόλογη χιουμοριστική παράσταση που συνδυάζει τον ηθοποιό με τη γαντόκουκλα και ευαισθητοποιεί παιδιά και ενηλίκους για την ευθύνη απέναντι στα οικόσιτα ζώα, από την δική μας Αγγελική Φωστίνη, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.30 στο κτήριο Μίληση στο Πορτοχέλι.
Η μαζική παρακολούθηση μιας κουκλοθεατρικής παράστασης βοηθά άμεσα στην κοινωνικοποίηση των παιδιών. Η μαζική συμμετοχή στις συγκινήσεις και στη χαρά που πηγάζουν από την παράσταση, βοηθούν στην καλύτερη ένταξη του παιδιού στην ομάδα, βοηθώντας το να καταλάβει πως τα μέλη της ομάδας αυτής, έχουν τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης

Ο Θρασύβουλος είναι ένας ποντικός διαφορετικός από τους άλλους. Αγαπάει την παρμεζάνα περισσότερο και από την ίδια του τη ζωή αφού ριψοκινδυνεύει κάθε φορά που τρυπώνει στο σπίτι της γάτας Φλάφυ για να φάει το αγαπημένο του τυρί. Τι συμβαίνει όμως όταν η Φλάφυ εγκαταλείπεται στο δρόμο από το αφεντικό της; Ο Θρασύβουλος με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα αποδείξει ότι έχει πράγματι μια καρδιά από παρμεζάνα.

Σας περιμένουμε!

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ