ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Πρωταθλήτρια του Danaon Cup 2022 η ομάδα του Διομήδη Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 μ.μ. | | | |

ΧάντμπολΗ ομάδα των Παμπαίδων του Διομήδη Άργους κατέκτησε το τρόπαιο του Danaon Cup 2022.
Οι αθλητές του Διομήδη Άργους έφτασαν αήττητοι και νίκησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κλειστό της Νέας Κίου στον τελικό της διοργάνωσης την ομάδα Βριλήσσια Red και στέφθηκαν πρωταθλητές.
Η τελική κατάταξη των ομάδων:

Τι αναφέρουν οι διοργανωτές

Σε μία πολύ δύσκολη εποχή το Danaon Cup ήταν επιβεβλημένο να γίνει. Τα δύο χρόνια απραξίας κόστισαν πολύ στην αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στον τόπο μας 14 ομάδες με πάνω από 200 αθλητές συνολικά, μη συμπεριλαμβανομένων των συνοδών τους, που πιστεύουμε ότι απόλαυσαν μια σειρά όμορφων και δυνατών αγώνων που βοήθησαν τα πλάνα των ομάδων για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών.

Ταυτόχρονα με τα αθλητικά δρώμενα στα γήπεδα Άργους και Νέας Κίου ανέβηκε κατακόρυφα η επισκεψιμότητα στο Δήμο μας, με αφορμή το τουρνουά, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές ομορφιές και την Ιστορία του τόπου μας.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλες τις αποστολές για την παρουσία τους στο φετινό τουρνουά και να τους διαβεβαιώσουμε πώς κάναμε το ανθρωπίνως δυνατό για να κάνουμε την παραμονή των παιδιών κοντά μας όσο γινόταν πιο ευχάριστη και άνετη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους παλιούς αλλά και νέους φίλους, που είμαστε σίγουροι ότι κάναμε. Η αυλαία του Danaon Cup 2022 κάπου εδώ πέφτει.
 
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!
Σας περιμένουμε στο Danaon Cup 2023!

Δείτε παρακάτω τις απονομές της διοργάνωσης:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ