ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ναύπλιο: Η Τίνα Aλεξοπούλου live στο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | | |
Συναυλία
Tο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.30 μμ στο ΦΟΥΓΑΡΟ, η υπέροχη Τίνα Αλεξοπούλου ερμηνεύει αγαπημένα jazz, swing και latin τραγούδια σε 7 γλώσσες! 

Κοσμοπολίτικο feeling με μελωδίες που ταξιδεύουν, χαλαρώνουν και φτιάχνουν την διάθεση: ‘Una note a Napoli’, ‘Je ne veux pas travailler’, ‘Aqua du beber’, ‘Besame mucho’, ‘All of me’, ‘Mackie Messer’ μαζί με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε swing διασκευές. 
Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Brian Voll στο πιάνο και Δημήτρης Σίμος στο σαξόφωνο και κλαρινέτο. 

Ένα μικρό απόσπασμα σε 7 γλώσσες : αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γερμανικά, ελληνικά "Ζήτα μου ό,τι θες"


 κρατήσεις 27520 47347 | 6946 594588 | info@fougaro-cafe.gr 

*Λίγα λόγια για την Τίνα 

Η Τίνα Αλεξοπούλου είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter στην Αγγλία. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο και σε παραστάσεις μιούζικαλ. 

Με το συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γαλλία, Ελβετία, Λίβανο, Ρωσία). Έχει παρουσιάσει με επιτυχία το μουσικό αφιέρωμα στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη σε Παρίσι, Νάντη, Μασσαλία, Νίκαια, Saint-Germain-En-Laye, Evry, Γενεύη, Sarzeau, Αθήνα -Ίδρυμα Θεοχαράκη, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ