ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος στο Ναύπλιο για μία και μοναδική live εμφάνιση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | |
Χρήστος Νικολόπουλος
Ο εμβληματικός λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος θα εμφανιστεί για μία και μοναδική live εμφάνιση στο Fougaro Artcenter στο Ναύπλιο την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10μ.μ.

Μαζί του θα βρίσκονται δύο σημαντικές λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, σε αγαπημένα τραγούδια.

Το Φουγάρο ανοίγει τις πόρτες του στην πρώτη καλοκαιρινή συναυλία ύστερα από δύο χρόνια, με τις διαχρονικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός δημιουργού με αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του, που έχει συνδέσει το όνομά του με το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι.
Τη βραδιά θα απογειώσουν οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές που συνοδεύουν το μεγάλο συνθέτη: ο Στέλιος Διονυσίου, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές με γνήσια λαϊκή φωνή, και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, που με το χαρακτηριστικό χρώμα της φωνής της μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη, και ο ταλαντούχος Άγγελος Ανδριανός.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος, το οποίο πλαισιώνει μια ορχήστρα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Τιμές
15€ προπώληση στο CAFEBISTROT
18€ στο ταμείο
* Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνον με εισιτήριο για τη συναυλία.

Κρατήσεις
27520 47300 | 6946 594 588
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ