ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Θάλεια Μεταλληνού: Έφτασε από το Ναύπλιο στη Βρετανική Vogue με πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
Θάλεια Μεταλληνού:
Η Θάλεια Μεταλληνού στα 25 της χρόνια εργάζεται στη British Vogue ως Fashion Market Coordinator και αυτή είναι μόνο η αρχή. 

Η Θάλεια μεγάλωσε στο Ναύπλιο και στην Κέρκυρα, όμως πάντα ονειρευόταν έξω από τα κουτάκια της ελληνικής κοινωνίας. Έτσι αποφάσισε να επενδύσει στα αγγλικά της και ξεκίνησε αρχικά την εκπαίδευσή της στην Pansik. Συνέχισε τις σπουδές της στο University of the Arts London και πιο συγκεκριμένα στο London College of Fashion, όπου μεταξύ άλλων έκανε placement term στο Elle.

Όταν το βιογραφικό της έφτασε στα γραφεία της British Vogue, της ζήτησαν να κάνει εκεί την πρακτική της. Αφού δούλεψε πολύ σκληρά για ένα μήνα, το team της βρετανικής Vogue της πρότεινε να εργαστεί εκεί σε μόνιμη βάση και σήμερα η Θάλεια κατέχει τη θέση της Fashion Market Coordinator. Ο ρόλος της έχει να κάνει με τις σχέσεις του περιοδικού με τα brands.
Ενημερώνεται, αρχικά, για όλα τα καινούργια προϊόντα τους και στη συνέχεια σε στενή συνεργασία με το commercial team θέτουν τις προτεραιότητες για κάθε τεύχος και αναζητούν τον καλύτερο τρόπο προβολής τους, είτε στην έντυπη είτε στις online εκδόσεις. Επιπλέον, στις αρμοδιότητες της είναι και η επίβλεψη των φωτογραφίσεων.

Εντυπωσιακή πορεία για ένα κορίτσι από το Ναύπλιο, που κατάφερε αυτό ακριβώς που άκουσε από τη μητέρα της “Εφόσον ο νους σου συνέλαβε αυτό το δρόμο και τον έχεις ονειρευτεί σημαίνει πως έχεις όλες τις δυνατότητες να τον πετύχεις. Μόνο εσύ μπορείς να εμποδίσεις να συμβεί”. Και, όντως, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, το έκανε να συμβεί.

Η Θάλεια πιστεύει πως αυτό που κάνει “ήταν γραφτό να γίνει, καθώς όταν τα δίνεις όλα και αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο όλους σου τους φόβους οι πόρτες έτσι απλά ανοίγουν διάπλατα. Γιατί, όπως έχει πει η Αλκυόνη Παπαδάκη, η ζωή δεν προδίδει ποτέ τους εραστές της”.

Αφιέρωμα στο περιοδικό FAQ 3/6/2022
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ