ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

«Υπέροχοι Άνθρωποι 2022»: «Ο Καββαδίας» στο Λυγουριό Αργολίδας τιμά τους εθελοντές αιμοδότες της 1ης αιμοληψίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | | |
«Υπέροχοι Άνθρωποι 2022»
Μια ιδέα των μελών της Γενικής Συνέλευσης του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας» η οποία υλοποιήθηκε με την ίδρυση της «Τράπεζας Αίματος Λυγουριού», στο τμήμα αιμοδοσίας, του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. 

Σε αυτή την πρωτοβουλία ζητήθηκε και ήταν συμπαραστάτες η τότε Κοινότητα Λυγουριού (μετέπειτα Δήμος Ασκληπιείου) και το Κέντρο Υγείας Λυγουριού. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι προσφοράς, στο συγγενή, στο γείτονα αλλά και γενικότερα στον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπό μας. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, είναι ένα δώρο ζωής!
Έτσι, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το Δήμο Επιδαύρου θυμάται την πορεία αυτής της προσπάθειας μέσα από ένα παζλ στιγμών. Ένα ψηφιδωτό «Υπέροχων Ανθρώπων» που στήριξαν από τότε έως σήμερα αυτή την πρωτοβουλία, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και θα τιμηθούν συμβολικά οι αιμοδότες της 1ης αιμοληψίας.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από την παιδική χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων και την παιδική-νεανική χορωδία του Συλλόγου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Είσοδος ελεύθερη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ