ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Συγχαρητήρια του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών εξετάσεων και την ανακοίνωση των βαθμολογιών, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου θα ήθελε, καταρχάς, να συγχαρεί θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν με αφοσίωση στον στόχο τους, και να τους ευχηθεί ολόψυχα ευόδωση των κόπων τους και εκπλήρωση κάθε ονείρου τους. 


Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις οικογένειές τους και στους/στις εκπαιδευτικούς τους που στάθηκαν δίπλα τους άοκνοι συνοδοιπόροι.

Παράλληλα, ο Περιφερειακός Διευθυντής θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του και τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι υποστήριξαν από οποιαδήποτε θέση τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων και συνέβαλαν στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσής τους. Ειδικότερα, εγκάρδια συγχαίρει για την άριστη συνεργασία, τη συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, τις Λυκειακές Επιτροπές εξετάσεων, τις Επιτροπές εξετάσεων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Επιτροπές εξέτασης υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τις Επιτροπές εξέτασης Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών, την Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ στην Τρίπολη, την Επιτροπή Εξεταστικού Κέντρου του Μαθήματος «Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία» στην Τρίπολη, τους Επιτηρητές και όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας που συνέβαλαν στην άψογη διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων. Συγχαίρει επίσης τους/τις διοικητικούς υπαλλήλους και τους/τις αποσπασμένους/ες εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την πολύτιμη και αμέριστη συνδρομή τους στην όλη διαδικασία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Βαθμολογικού Κέντρου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλ. ΠΕ02, κ. Σόλαρη Ιωάννη, την Επιτροπή, τους Βαθμολογητές, τη Γραμματεία και το Επικουρικό Προσωπικό για την πολύμοχθη προσπάθεια που κατέβαλαν, την εξαιρετική επιμέλεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του Βαθμολογικού Κέντρου.

Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Ελληνική Αστυνομία και προς όλους τους φορείς, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας των οποίων η συμβολή υπήρξε καθοριστική στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Υγεία και δύναμη σε όλους/ες για τη συνέχιση του έργου σας.

Οι ευχές μας για κάθε επιτυχία να συνοδεύουν τις ζωές των μαθητών/τριών μας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ