ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Εντοπίστηκε φυτεία με 235 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | | |
Χασισόδεντρα
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε ορεινή δασώδη περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.


Ειδικότερα, εντοπίσθηκε, σε ορεινή δασώδη περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας και σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά -235- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,70- μέτρων, περίπου.
Κατόπιν τούτου, χθες (23.7.2022) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, όπου κατελήφθη 37χρονος αλλοδαπός να προβαίνει σε καλλιεργητικές εργασίες εντός του χώρου της φυτείας και συνελήφθη.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, καθώς και κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του καλλιεργητή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ