ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Εντυπωσιακή εκδήλωση στο Άργος για τα 30 χρόνια της "Ελληνικής Παράδοσης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
30 χρόνια "Ελληνική Παράδοση"
Την Κυριακή, 3 Ιουλίου στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 30η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση" με τίτλο:«Ας βαστάξει αυτός ο μπάλος....»
Οι χορευτές & οι χορεύτριες του Συλλόγου μας, μας ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας, πάντα σε συνδυασμό με όμορφα τραγούδια και μελωδίες και την απόλυτη έκφραση όλων αυτών, που είναι ο χορός!!
Έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό και μας παρουσίασαν χορούς, έθιμα και τραγούδια από το χοροστάσι της πλούσιας λαϊκής μας παράδοσης!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!!!
Την εκδήλωση συνόδευσαν οι μουσικοί μας:
- Ακριβός Ζερβός (κλαρίνο,τσαμπουνά,τραγούδι)
- Χρυσή Τζάβλα (βιολί,τραγούδι)
- Γιάννης Σταματογιάννης (λαούτο)
-Βάιος Χαρακοπιδης (γκάιντα,τραγούδι)
- Βασίλης Νένας (κρουστά,τραγούδι)
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα & συγκινητική ήταν η εξιστόρηση της πορείας των 30 χρόνων του Συλλόγου Ελληνική Παράδοση μέσα από την ιστορία «του μαντιλιού»,μια όμορφη και συγκινητική ιστορία,την οποία δημιούργησε και εξιστόρησε μια από τις δασκάλες του Συλλόγου μας κ.Σοφία Κούσουλα.
Υπεύθυνοι διδασκαλίας ήταν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Μανώλης Γύφτος, Σοφία Κούσουλα,Δήμητρα Παπαδοπούλου & Σοφία Δέδε.
Τους ευχαριστούμε πολύ & τους συγχαίρουμε για το έργο τους!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές, χορηγούς, την ΚΕΔΑΜ για την πάντα πολύτιμη βοήθειά τους και κυρίως, όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στην προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης!
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και που στηρίζει την προσπάθειά μας, εδώ και 30 χρόνια, να κρατήσουμε ζωντανό και να παραδωσουμε αυτό το μεγάλο αγαθό της Ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης στις επόμενες γενιές!
Οι δράσεις του συλλόγου μας θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!
Οι εγγραφές για την νέα χορευτική χρονιά θα ξεκινήσουν 12 Σεπτεμβρίου!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ