ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ναύπλιο: Θέσεις πάρκινγκ στην οδό Σπηλιάδου, 5 Αδέρφια και Ψαρομαχαλά (μια απάντηση στον Ανδρέα Βεργιόπουλο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 π.μ. |
5 Αδέρφια
Ανδρέα μου ,

Ειλικρινά με ξένισε η ανάρτησή σου. Όπως , είμαι βέβαιος γνωρίζεις ,η ιστορία με τις θέσεις στάθμευσης είναι παλαιά. Ιδιαίτερα στην Σπηλιάδου , και στα 5 Αδέλφια ξαφνικά, πριν από τις εκλογές του 2019, συνεργεία του Δήμου χάραξαν διαχωριστικές γραμμές για την στάθμευση αυτοκινήτων.

 Εμείς οι κάτοικοι, δεν σου κρύβω και εγώ , σκεφθήκαμε ότι θα δώσουν και σε εμάς χώρο στάθμευσης ,όπως και στην Αμαλίας….. Δυστυχώς ,επαληθεύθηκαν αυτοί που έλεγαν ότι είναι απλά ένα προεκλογικό πυροτέχνημα. Ο χρόνος πέρασε , η κατάσταση χειροτέρεψε και τίποτα δεν άλλαξε στην ταλαιπωρία των κατοίκων.

Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2021 , συνεργεία του Δήμου πάλι τοποθέτησαν πινακίδες σκεπασμένες με μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Και φθάνουμε στις 22-06 του 2022 όπου συμβαίνει η αποκάλυψη των πινακίδων στα εν λόγω σημεία αλλά και στην πλατεία του Ψαρομαχαλά.

Σε ένα ευνομούμενο κράτος και σε μια πόλη ,που σέβεται την καθημερινότητα των δημοτών της, θα έλεγε κανείς ότι το πρόβλημα των λιγοστών εναπομεινάντων κατοίκων της περιοχής οδεύει προς την λύση του. Ε ,λοιπόν φίλε Ανδρέα τίποτα δεν έγινε ακόμα. Στις θέσεις που έχουν παραχωρηθεί ,μόνον κάτοικοι δεν μπορούν να παρκάρουν και η ταλαιπωρία μας ,όσο προχωρά το καλοκαίρι , μεγαλώνει.

Φίλε Ανδρέα ,δεν φαίνεται να υπάρχει βούληση ούτε από τις δημοτικές ούτε από τις αστυνομικές αρχές αυτής της πόλης να ελαφρύνουν λίγο την καθημερινότητά μας μιας και δεν υπάρχει κάποια επιτήρηση ή αστυνόμευση εφαρμογής του μέτρου.

Εκτός και όταν αναφέρεσαι στην βοήθεια των πολιτών κάθε φορά που θέλουμε να παρκάρουμε να καλούμε την τροχαία.

Ε ,λοιπόν εγώ αρνούμαι να αναλάβω το αστυνομικό έργο και αυτό δεν θα προσφέρει τίποτα. Εκείνο που λείπει είναι η θέληση να εφαρμοσθεί το μέτρο. Όπως καταλαβαίνεις η <πάσχουσα εκ των ιδιωτικών συμφερόντων πόλη> με αυτήν την αντιμετώπιση οδεύει με ταχύτητα στην κατάληψή της ακριβώς από τα συμφέροντα αυτά. Το ΑΝΑΠΛΙ μας ,το Ανάπλι που γεννηθήκαμε ,ζήσαμε ,ερωτευθήκαμε και πονέσαμε ,μετατρέπεται σε κάτι ξένο στον πολιτισμό και την ιστορία του. Οι ευθύνες μας μεγάλες Οι ευθύνες, όμως της Δημοτικής Αρχής μεγαλύτερες.

Ε, λοιπόν φίλε Ανδρέα εγώ δεν ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο αλλά τον παρακαλώ να εφαρμόσει το μέτρο.

ΤΑΚΗΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ