ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

"Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα": Η αναξιοπιστία βλάπτει σοβαρά την υγεία των πολιτών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | |
"Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"
Ζητάμε, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, την άμεση παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ του επί σειρά ετών δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Αναγνωσταρά.


Δεν είναι αποδεκτή η παρουσία στο Δ. Σ. της επιχείρησης κάποιου ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία υποψηφίας του διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την ποιότητα του νερού.

Ο αγώνας της ΔΕΥΑΝ να δημοσιοποιεί με κάθε τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού στους πολίτες σαμποτάρεται και γίνεται θυσία στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος κάποιων.

Ο κ. Αναγνωσταράς κάθε μέρα με τις πράξεις του αποδεικνύει ότι για το πολιτικό συμφέρον το δικό του και των «φίλων» του, είναι ικανός να πει και να κάνει τα πάντα αδιαφορώντας για το δημόσιο καλό.

Όμως η αλήθεια και η αξιοπιστία , άγνωστες λέξεις για τον κ. Αναγνωσταρά , είναι αυτές που επικρατούν πάντα στη ζωή βάζοντας τους ψεύτες και καιροσκόπους στο περιθώριο.

Συνεχίζουμε δυναμικά, κόντρα σε αυτούς που επιθυμούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους εις βάρος του δήμου και των πολιτών , να ομορφαίνουμε τον τόπο μας.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ