ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Επετειακή συνάντηση για τη Μικρασιάτικη μουσική στη Νέα Κίο Αργολίδας με συναυλίες και σεμινάρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | | |
Μουσικές της Μικράς Ασίας
Η πρώτη επετειακή συνάντηση για τη Μικρασιάτικη μουσική θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Κίο της Αργολίδας από 1η έως 4 Αυγούστου 2022. 

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.


Το πρόγραμμα της συνάντησης θα περιλαμβάνει μαθήματα, συναυλίες, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, αλλά και έθιμα από τις παραδόσεις των Μικρασιατών, οι οποίοι πριν 100 χρονιά έφτασαν στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί τους τον Μικρασιάτικο Πολιτισμό.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να βιώσουν για 4 ημέρες τη συμμετοχή σε μουσικές παρέες που θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν τα πιο όμορφα μικρασιάτικα τραγούδια. Παράλληλα, θα διδαχτούν από έμπειρους καθηγητές παραδοσιακής μουσικής, όπως η υπέροχη Καίτη Κουλλιά στο τραγούδι, ο δεξιοτέχνης Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί, ο μοναδικός Βασίλης Κασούρας στο ούτι, το λαούτο το τραγούδι, και ο πολυτάλαντος Βαγγέλης Πασχαλίδης στο σαντούρι. Θα συμμετάσχουν επίσης στα μουσικά σύνολα που θα πλαισιωθούν από μαθητές και από καθηγητές, για τα απαιτούμενα βραδινά γλέντια που θα λάβουν χώρα σε επιλεγμένα μέρη και τις 4 ημέρες.

Το τετραήμερο θα λήξει πανηγυρικά με μια τελική συναυλία, στην οποία θα παίξουν όλοι οι συμμετέχοντες για να τιμήσουν την επέτειο των 100 χρόνων, με τη συμμετοχή και της χορευτικής ομάδας του Μορφωτικού συλλόγου Νέας Κίου.

Σας περιμένουμε!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΠΙΝΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ