ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ιδιαίτερα ζεστός ο καιρός σήμερα - Καύσωνας διαρκείας προ των πυλών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ο καιρός θα είναι αφόρητα ζεστός σήμερα (23/07) αφού θα αρχίσει ο καύσωνας διαρκείας, με τη θερμοκρασία να δείχνει ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Αρκετή ζέστη θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με τα μελτέμια να περιορίζουν τη δράση τους και να δίνουν την ευκαιρία στις πολύ θερμές αέριες μάζες να ταξιδέψουν και προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Επίσης, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι όσον αφορά στις τιμές της μέγιστης θερμοκρασίας, στο εσωτερικό της χώρας ο υδράργυρος θα κυμαίνεται μεταξύ 37 και 39 βαθμών Κελσίου. Σε κλειστά τμήματα των δυτικών περιοχών δεν αποκλείεται να δούμε τη θερμοκρασία για λίγο να ξεπερνά και τους 40 βαθμούς, ωστόσο, αυτή είναι εξέλιξη που θα κρατήσει για λίγο. Αρκετή ζέστη θα κάνει και προς το νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στη Νότια Κρήτη, ακόμα, υπάρχει πολύ αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές.

Πάντως, κατά τον μετεωρολόγο, «πιο θερμή ημέρα θα είναι η Κυριακή» αφού η περισσότερη ζέστη θα σημειωθεί σε ηπειρωτικές περιοχές του εσωτερικού της χώρας, δηλαδή στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία προς τη δυτική Στερεά, ενώ ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο ακόμα και στην Αττική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ