ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Παναγιώτης Αναγνωσταράς: "Κοίτα ποιος μιλάει"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
Παναγιώτης Αναγνωσταράς
Ως συνήθως ο κ. Κωστούρος θέλησε, μέσω ανοικτής επιστολής αυτή την φορά, να μας κάνει φροντιστήριο περί «πολιτικού πολιτισμού» για αναβάθμιση του «πολιτικού διαλόγου» και για κανόνες διεξαγωγής των επόμενων δημοτικών εκλογών.

« ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ » Τίτλος ταινίας, που του ταιριάζει απόλυτα!!

- Μιλάει αυτός που ποτέ δεν δέχθηκε τον διάλογο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλες οι προτάσεις της αντιπολίτευσης θεωρούνται από τον ίδιο κακόπιστες και εμείς εχθροί της πόλης ! Σας υπενθυμίζω την ιστορία με την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη όπου έπρεπε να κάνει το πάρκο τσιμέντο, επειδή αυτός το αποφάσισε , κόντρα στις διαμαρτυρίες όλων ! Έπρεπε να κάνουμε ενστάσεις επί ενστάσεων για να συμμορφωθεί και να πράξει το αυτονόητο. Αποτέλεσμα της επιμονής είναι του το Πάρκο Κολοκοτρώνη να παραμένει ρημαγμένο επί τόσα χρόνια.

- Μιλάει αυτός που κατασπαταλά το Δημοτικό χρήμα με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων με μηδενικές σχεδόν εκπτώσεις από εργολήπτες που μετριούνται στα δάχτυλα. 6.000.000€ απευθείας αναθέσεις εντός ενός έτους! Σε ποιους;;;;;;

- Μιλάει αυτός που δεν «καταδέχεται» να απαντήσει σε έγγραφα ερωτήματά μας που αφορούν δαπάνες του Δήμου! Από τις 13 Νοεμβρίου 2020 αρνείται να μου δώσει απάντηση για τις δαπάνες καυσίμων, ανταλλακτικών και συντήρησης οχημάτων του Δήμου ( αρ πρωτ 17290/13.11.2020) .Πριν λίγους μήνες σε ερώτηση μου, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, για το πότε προτίθεται να μου απαντήσει δικαιολογήθηκε ως εξής : Δεν έχει φτάσει στο γραφείο του το αίτημά μου! Θέλει να κρύψει κάτι;;; Φοβάται κάτι;;; 20 μήνες και απάντηση καμία.

- Μιλάει αυτός που πριν λίγους μήνες εξήγγειλε ότι η χωματερή της Καραθώνας έκλεισε, προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο μας είπε ότι έχει κλείσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και όχι 100% και βγήκε ο Αντιπεριφερειάρχης, και όχι μόνο, να δηλώσει ότι οι χωματερές πρέπει να είναι κλειστές! Δηλαδή ο Δήμαρχος επί τόσους μήνες παρανομεί! Ομολογία δική του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Μιλάει αυτός που μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ καταβαράθρωσαν οικονομικά την επιχείρηση. 6.000.000€ χρέος στη ΔΕΗ! 1.000.000 στη ΔΕΥΑΡΜ Άργους. Μιλάνε αυτοί που σε ότι αφορά το χρέος προς τη ΔΕΥΑΡΜ λένε ότι υπάλληλοι του Άργους πέρναγαν από τα γραφεία της ΔΕΥΑΝ άφηναν τιμολόγια και έφευγαν! Όργιο και εδώ απευθείας αναθέσεων…………… !

- Μιλάει αυτός που έχει «τσακωθεί» με τα δέντρα και το πράσινο !

- Μιλάει αυτός που εδώ και δέκα χρόνια δεν αξιώθηκε να κατασκευάσει ούτε ένα σχολικό κτίριο στο Ναύπλιο. Έναν παιδικό σταθμό, ένα νηπιαγωγείο ! Δεν αξιώθηκε να φτιάξει μια πλατεία, ένα κοινόχρηστο χώρο! Μετά από 8 χρόνια εξαγγελιών επιτέλους άρχισε την ανάπλαση της Αιγίου αλλά και εκεί το πράσινο απουσιάζει!

- Μιλάει αυτός που επί δέκα χρόνια Δήμαρχος δεν ολοκλήρωσε κανένα νέο σχέδιο πόλης. Ανάπτυξη μηδέν ! Θεωρεί ανάπτυξη τις γιορτές και τα πανηγύρια που πληρώνουν πανάκριβα οι δημότες!

Δεν συνεχίζω! Θα κλείσω όμως λέγοντας αυτό : Αναγνωσταράς δεν θα γίνεις ποτέ κύριε Κωστούρο. Όπως δεν θα γινόσουν ποτέ Δήμαρχος αν δεν παραιτήτω ο Αναγνωσταράς το 2012 και αν δεν σε στήριζε το 2014 ο Αναγνωσταράς που όλη του η οικογένεια είχε πιάσει «στασίδι» στο εκλογικό σου κέντρο! Είναι μεγάλες οι διαφορές μας κ. Κωστούρο! Εγώ έγινα Δήμαρχος μέσα από εκλογές! Εσένα σου δόθηκε η θέση και μετά απλά γαντζώθηκες σε αυτήν!

Με αφήνουν λοιπόν αδιάφορο οι εκκλήσεις οι δικές σου για δημόσια αποδοκιμασία του προσώπου μου! Σου υπενθυμίζω την ημέρα λίγους μήνες πριν την παραίτηση μου, που χτύπησες την πόρτα μου στο γραφείο στο Δημαρχείο για να πάρεις την έγκριση μου για να θέσεις και εσύ υποψηφιότητα στην κούρσα της διάδοχής μου και σου απάντησα θετικά. Τώρα λοιπόν κύριε Κωστούρο αποκαλείς «βαρίδι» τον Αναγνωσταρά και ζητάς τη δημόσια αποδοκιμασία του;; Με ικανοποιεί το γεγονός ότι ακόμα και μετά από δέκα χρόνια οι δημότες μας με σέβονται, αναγνωρίζουν το έργο μου και παραδέχονται ότι από τον Δήμο έφυγα με το κεφάλι ψηλά και φτωχότερος! Όχι πλουσιότερος.

Οι διαφορές μας είναι πολλές και μεγάλες! Η βασικότερη όμως είναι ο χαρακτήρας μας.

20/7/2022

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ