ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη μνήμη της Μαρίνας Οικονόμου

Δημήτρης Κωστούρος
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 ένας σημαντικός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και της ομάδας επίλεκτων ποδοσφαιριστών Δήμου Ναυπλιέων στο Δημοτικό Στάδιο Τολού παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
Ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ στη μνήμη της αείμνηστης Μαρίνα Οικονόμου και τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για έναν πραγματικά ιερό σκοπό την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που ιδρύθηκε το 1993 και απαρτίζεται από γονείς και κηδεμόνες παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.
Δημήτρης Κωστούρος
Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα υπήρξαν διάφορες βραβεύσεις με το ΔΟΠΠΑΤ να βραβεύει παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ενόπλων ποδοσφαίρου καθώς και το Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ» για το τεράστιο έργο που επιτελεί.
Ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια της εκλιπούσης Μαρίνας Οικονόμου για την τεράστια προσφορά της στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται αρωγός τέτοιων δράσεων αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης του κοινού με φιλανθρωπικό πρόσημο γιατί όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, για τα παιδιά εκείνα που αντί να χαίρονται την ανεμελιά και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας παλεύουν καθημερινά με περίσσιο θάρρος να αντιμετωπίσουν την ασθένεια τους, για να κερδίσουν τη δύσκολη μάχη για τη ζωή τους.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος αναφορικά με τον φιλανθρωπικό αγώνα δήλωσε:
«Σας ευχαριστώ όλους που ανταποκριθήκατε σε αυτό το φιλανθρωπικό κάλεσμα ελπίδας για τη ζωή. Ο Αθλητισμός είναι μια προνομιακή κατάσταση γιατί πέρα της καλής σωματικής υγείας και του ευ αγωνίζεσθαι που πρεσβεύει, παρέχει τη δυνατότητα της θετικής πρόσβασης και επίδρασης μέσα στην ίδια την κοινωνία. 
Ο Αθλητισμός ενώνει αφού μέσα απο τον σημερινό αγώνα ακουμπάμε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που έχει να κάνει με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και τη συμπόνια που πρέπει να έχουμε ως πολίτες. 
Για όλους εσάς που συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια ένα μεγάλο μπράβο γιατί είναι προνόμιο να στηρίζεται αγωνιζόμενοι την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ». 
Με τον σημερινό αγώνα όμως τιμούμε την μνήμη ενός δικού μας ανθρώπου, ενός ανθρώπου του δήμου που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας της Μαρίνας Οικονόμου. 
Η Μαρίνα με τη στάση της, τη συμπεριφορά της και τη σταδιοδρομία της στο Δήμο Ναυπλιέων αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα λοιπόν από τέτοιες εκδηλώσεις γινόμαστε όλοι μια γροθιά δίνοντας κουράγιο και στήριξη στην οικογένεια της στις δύσκολες στιγμές που περνούν».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ