ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Σπουδαίος διασυλλογικός αγώνας αλιείας με φελλό στο λιμάνι του Ναυπλίου (αποτελέσματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | | |
Λιμάνι Ναυπλίου
Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου διασυλλογικός αγώνας αλιείας με φελλό. Διοργανωτής ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας και μεγάλος χορηγός η MAVER.


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ζευγάρια αθλητών είτε από τον ίδιο σύλλογο είτε από διαφορετικό σε κοινή ψαρεύτρα και κοινή βαθμολογία.

ΝΟΙΕΣ, Α.Ν.Ο. Καρύστου, Δελφίνια Περιστερίου, ΝΟΕΑΚΑ Κορίνθου, ΑΣΕΑ Ιωαννίνων και ΝΟΤΚ οι σύλλογοι της ΕΟΥΔΑ που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η άψογη διοργάνωση, ο καλός καιρός, ο χώρος που επιλέχτηκε για ψαρεύτρες οδήγησαν στο να πραγματοποιηθεί ένας σπουδαίος αγώνας και όλοι οι συμμετέχοντες να μείνουν ενθουσιασμένοι.

Μετά από ένα τετράωρο αγώνα και την καταμέτρηση των αλιευμάτων είχαμε τις νικήτριες ομάδες της εκδήλωσης αυτής. Να πούμε ότι όλα τα αλιεύματα μετά την καταμέτρησή τους από την επιτροπή επέστρεφαν ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον.

Νικητές

Πρώτη νικήτρια ομάδα, η ομάδα του διοργανωτή συλλόγου ΝΟΤΚ με τους πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές Χρήστο Θηβαίο και Μιχαήλ Σταματιάδη.

Δεύτερη ομάδα επίσης από το διοργανωτή ΝΟΤΚ με αθλητές τους Δημήτρη Χατζηφωτίου και τον Παναγιώτη Τόλλιο.

Τρίτη νικήτρια ομάδα η ομάδα του Α.Ν.Ο. Καρύστου με αθλητές τους Σπύρο Μπισμπίκη και το Στέλιο Χρονά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές των κυπέλλων αλλά και των δώρων στους νικητές καθώς και με πλούσια άλλα δώρα των χορηγών της εκδήλωσης που κληρώθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση δείτε στη σελίδα στο facebook.

Πηγή: drososfishing.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ