ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Γ.Γ.κιόλας: «Απολυτά επιτυχημένη η σύσκεψη της Ολ. Τελογιορίδου με τους αγροτικούς φορείς στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:33:00 μ.μ. | |
Γ.Γ.κιόλας
Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη έγινε χθες στην Περιφέρεια Αργολίδας με δημοκρατία και ήρεμο διάλογο, με αναλυτικές τοποθετήσεις για όλα τα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αργολίδας που ξεπέρασε τις 2 ώρες με την παρουσία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου αναπλ.Τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης, τον βουλευτή Αργολίδας Σύριζα ΠΣ Γιάννη Γκιόλα, τον πρόεδρο της ΚΑΣΟΑ Κ. Πιπέρο, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίας Τριάδας Γ. Καλογερόπουλο, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουτσοποδίου Κ.Σωτηράκο, τον Πρόεδρο του ΣΕΚ κτηνοτρόφων Π. Πεβερέτο, τον πρόεδρο της ΕΑΣΑ Σ. Αντωνόπουλο, τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ασίνης Δρεπάνου Β. Λιαλιάτση και την καλλιεργήτρια βιολογικών προιόντων Σοφία Καραμάνου.


Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας επεσήμανε την ανάγκη συστηματικής οργάνωσης της καλλιέργειας των εσπεριδοειδών κυρίως, την αλλαγή σε κάποια είδη πέραν αυτών που ήδη καλλιεργούνται και την αυτάρκεια της χώρας μας σε είδη που εισάγονται από το εξωτερικό.

Τόνισε ακόμη, ότι ο αγώνας των αγροτών μας θα είναι διαρκής και δύσκολος αλλά αποδώσει σίγουρα με τη βοήθεια μιας αγροτικής πολιτικής προς την κατεύθυνση αξιοποίησης όλων των μέσων και φορέων με πρωτοστάτη το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έτσι ώστε να βελτιωθούν τα προβλήματα από την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενεργειακό κόστος, αγροεφόδια, επίπεδο παραγωγής, με μια συνεκτική αγροτική πολιτική.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Γ. Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ