ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης στο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στη Σλοβενία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | | |
Παραδοσιακές στολές
Για ακόμη μία χρονιά το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης καλείται να ταξιδέψει την χορευτική μας παράδοση έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Ο Πολιτιστικός σύλλογος ΚΕ.ΧΟ.Τ. συμπληρώνει φέτος 32 χρόνια χορευτικής δράσης και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παραδοσιακού χορού.

Το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης και η πρόεδρος, Μαρία Καραπάνου, αποδέχτηκαν την πρόσκληση ώστε να συμμετάσχουν ως επίτιμοι καλεσμένοι, στο Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Σλοβενίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Λίμνη Μπλεντ από τις 18 έως και τις 22 Ιουλίου 2022.

'Έπειτα από δύο χρόνια εγκλεισμού, ο χορός και η ενωτική του δύναμη θα γίνει η αφορμή, μία αποστολή 30 ατόμων να διασχίσει 4 χώρες (Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Σκόπια), με αφετηρία της, την Τριπολιτσά και προορισμό την Λίμνη Μπλεντ (17 – 23 Ιουλίου). Το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης και οι χορευτές του, θα παρουσιάσουν χορούς από την Αρκαδία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΚΕ.ΧΟ.Τ. μας κάνει περήφανους διεθνώς, αφού κατά το παρελθόν έχει εκπροσωπήσει επάξια Ελλάδα και Αρκαδία σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Αμερική, ο Καναδάς, η Κροατία αλλά και η Κύπρος.

Αυτή τη χρονιά η Ελληνική σημαία θα κυματίσει στην Σλοβενία εκεί που η ελληνική μας χορευτική παράδοση θα συναντηθεί με άλλους πολιτισμούς εξυμνώντας τα ιδεώδη, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΕ.ΧΟ.Τ !

Ο Δήμος Τρίπολης, εκτιμώντας τη σοβαρότητα της αποστολής του Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης, έθεσε την αποστολή υπό την αιγίδα του.

Υπέυθυνη τύπου ΚΕ.ΧΟ.Τ.
Γεωργία Κακή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ